Борба с бракониерите

Бракониерска каракуда на пазара във Враца

Бракониерска каракуда на пазара във Враца

Инспектори от сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Враца са извършили проверки за нерегламентирана продажба на риба. На пазара в село Рогозен, контролните органи установяват лице, извършващо нерегламентирана продажба на жива риба.  Рибата /сребриста каракуда/ с общо тегло 51,500 кг. е била без необходимите документи – документ за произход на рибата, декларация за първа продажба и регистрация на превозното средство. На нарушителя е съставен акт за нерегламентирана продажба на риба, съгласно Закона за рибарството и аквакултурите. Рибата е иззета и в последствие е дарена на Дом за деца, лишени от родителски грижи “Асен Златаров” – град Враца.

 

30.08.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

Иван

преди 338 седмици

Браво! Но проверките по реките и язовирите в този регион трябва да са постоянни, защото бракониерите са станали много и много нагли!

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още