Борба с бракониерите

ИАРА удари в Бургас и Ямбол

ИАРА удари в Бургас и Ямбол

Инспектори от сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Бургас са извършили проверка на язовир „Мандра“. Открити и извадени от водата са 900 метра бракониерски мрежи. Уловената в тях 250 кг. риба /шаран, бала риба и каракуда/ е освободена и дарена на Социален патронаж гр. Бургас.  Мрежите са иззети и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител.

Инспектори от сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Ямбол са извършили проверка по вода на язовир „Малко Шарково“. Във „Воденски ръкав“ е открита заложена мрежа, тип ситка с дължина 50 метра. Тя е иззета и е съставен протокол срещу неизвестен извършител. В мрежата не е установен улов на риба.

10.10.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 1
  • 0

ostilko

преди 332 седмици

ХОРА, КАКВА ИАРА, ТЕЗИ САМИ ХОДЯТ ПО ЯЗОВИРИТЕ И ХВЪРЛЯД МРЕЖИ БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ НИКОГО, НА ЯЗОВИР СТУДЕНА САМИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ИАРА ИАРА ИАРА ГО ПРАВЯТ ПОНЕ 2ПЪТИ СЕДМИ4НО НО И НЯМА КОИ ДА ГИ СПРЕ .

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още