Искат главата на шефа на ИАРА в Хасково

Искат главата на шефа на ИАРА в Хасково

 

 

Невиждани панаири тресат риболова в Хасково. Още в средата на месеца местните въдичари са поискали оставката на шефа на местното подразделение на ИАРА д-р Милчо Милчев. Мотивите им звучат много сериозно – д-р Милчев и хората му са оставили бракониерите да се вихрят на воля в региона. Най-поразен от набезите им бил язовир „Тракиец”. Във всички риболвни магазини в Хасково се събира подписка с искане за оставката на Милчев. Хората твърдят, че зарибяват „Тракиец” със собствени пари, а след това бракониерите изгребват рибата. Самият д-р Милчев засега отказва да коментира обвиненията, докато не приключи проверката.

Bigfish.bg ви предлага пълното досие по случая, описано във вестник „Хасковска Марица”:

http://www.hsmaritsa.com/obschestvo/ribolovtsi-iara-pokrovitelstva-brakonierite.html

 

Ще ви уведомяваме своевременно за развитието на проблема.

31.01.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

Анонимен

преди 276 седмици

Оставка и съд за бракониера Милчев!

  • 0
  • 0

Ivan

преди 276 седмици

Тоя Милчев е партия с мрежарите - всички знаят кои хвърлят мрежи, но от ИАРА не правят абслолютно нищо по въпроса - това не може да продължава. Трябва да го сменят с някой честен човек който да си върши работата !

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още