Риболов на спининг

Нов световен рекорд за костур

Нов световен рекорд за костур


Вилем Сток счупи световния рекорд за костур преди седмица, но сега направи почти невъзможното и подобри собственото си постижение. Холандецът закачи и извади раиран разбойник с впечатляващото тегло от 3,49 кг.
Миналата седмица Angling Times съобщи, че подкрепеният от Shimano ас е вдигнал летвата, като е заковал свирепо костурище, ударило кантара на кръгло 3 килограма. Сток продължил офанзивата си на езерото Харингфлит, за да намери още по-голям трофей.
Холандецът ловил на 15-сантиметров шад и не след дълго лакомият хищник не устоял на изкушението. „Готвя се за състезанието World Predator Classic и лових 17 последователни дни. Да постигна един рекорд беше невероятно, но да направя и втори е просто изумително!”, каза Сток.

23.04.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

nike shox current white silver

преди 16 седмици

<a href="http://www.amordeblogger.com/nike-air-force-1-sneaker-boots-shoesv">nike air force 1 sneaker boots</a> <a href="http://www.cvtarancon.com/mens-asics-asics-gel-kayano-17-red-sky-blue-shoesv">mens asics asics gel kayano 17 red sky blue</a> <a href="http://www.acincon.com/womens-nike-shox-2016-purple-orange-shoesv">womens nike shox 2016 purple orange</a> <a href="http://www.hesobenfran.com/nike-internationalis

  • 1
  • 0

клен

преди 170 седмици

Путка Майна Син Каскет

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още