Риболов на спининг

Риболoв на гигантски костури с Танер Али

Риболoв на гигантски костури с Танер Али

 

Клишето гласи „златна есен”. Съдейки по окраската на листата на дърветата, може и „бакърена” да е, но е факт, че тази година необичайно мекият ноември даде възможности за наистина „златни” излети за хищници. Нашият приятел Танер Али разказва за тактиката и стратегията при риболов на костур около София.

„Този уикенд ме домързя да се занимавам с лодка и да бия стотици километри за бели рибки, та решихме да се поразходим със силикончета около софийските гьолчета. Риболовът протече интензивно, но само след намиране на активни рибки и подходящи примамки. Оказа се, че 6-сантиметровите силикони биват взимани и от дребните костури, затова селективно започнах да редувам силикони на 8 и 10 сантиметра. Кълването разбираемо се се разреди, но размерът на закачените лакомници се подобри значително. Рибките удряха по прагове в близост до брега, но се наложи да обиколим сериозно, докато ги намерим. Основен момент беше кълването – едрите костури взимаха силикона от дъното след продължителна пауза. Проводката не е нищо особено, постепенно повдигане с кратко придърпване, без да се спира.”

Танер е търсил раираните мутанти на примамките Orka Oskar

Bigfish.bg му желае още по-големи успехи, с които да претендира за медал от най-благороден метал. Което пак е клише, но ще ни простите.

 

 

 

18.11.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

adidas canucks 23 alexander edler purple authentic fights cancer stitched nhl jersey

преди 37 седмици

<a href="http://www.tracingwagon.com/mens-chicago-blackhawks-16-marcus-kruger-2015-stanley-cup-charcoal-gray-jersey-Curry_de">mens chicago blackhawks 16 marcus kruger 2015 stanley cup charcoal gray jersey</a> ,<a href="http://www.tracingwagon.com/nike-new-york-giants-56-lawrence-taylor-black-impact-limited-kids-jersey-Curry_de">nike new york giants 56 lawrence taylor black impact limited kids jersey</a>
adidas canucks 23 alexander edler purple au

  • 1
  • 1

Марио

преди 274 седмици

има няма 25 км от София е

  • 3
  • 0

adsf

преди 274 седмици

ako moje da se spomene na koi e vodoema?I ne tova ne e kytina.

  • 1
  • 0

asd

преди 274 седмици

Ne e li na Kutina?

  • 1
  • 0

tonkatabg

преди 274 седмици

къде пък край София има такъв планински язовир (съдя по боровете) с такива "прасета"

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още