КЪМПИНГ

Най – необходимите неща в консерва от сардини

Най – необходимите неща в консерва от сардини

 

  • Съдържа приспособления от първа необходимост и е лесна за носене
  • Водоустойчива, подходяща за къмпинг и пътуване с лодка
  • Няма сардини в нея

    Сардините се пакетират в изключително устойчиви метални кутии. Въпреки техните полезни свойства, смятаме че тези кутии могат да бъдат използвани по много по – добър начин.

    Тук имаме истинска херметическа, водоустойчива и нечуплива кутия, пълна с 25 приспособления от първа необходимост. Идете на риба с кукичките, намерете пътя си обратно благодарение на компаса, сварете вода в кутията и си направете чай със захар, използвайте приспособленията за първа помощ за да оцелеете в дивата природа. Веземането на тази кутия ви прави по – подготвени за всякакви стуации. Задължително приспособление за вашата кола, лодка, мотор, колело и т.н.

    В кутията влизат следните неща: болкоуспокояващо, лепенка, дъвка, захар, сол, инструкции за първа помощ, рибарски кукички, лист, химикал, торбичка за чай, водоустойчива торбичка и др.

27.07.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още