ПРОДУКТИ

Блесни RUBLEX – тайната при риболов на хищни риби

Блесни RUBLEX – тайната при риболов на хищни риби

Всеки  риболовец, който практикува вълнуващия риболов на хищни риби, ще ви отговори, че тайната на успеха преди всичко е в изборът на подходяща примамка. Разбира се, всеки ще се сети, че най-използваната изкуствена стръв си остава добре познатата блесна. Изборът на форма, цвят, големина е по преценка на рибарят, но преди всичко е важно да се изберат доказано работещи и изпитани модели, каквито са добре познатите блесни RUBLEX.

Блесни RUBLEX – качество без компромис

Голяма част от риболовците в Европа предпочитат висококачествените изкуствени примамки RUBLEX. Това не е учудващ факт, защото повече от 50 години тази марка е добре позната и изпробвана от хиляди риболовци. През годините RUBLEX пускаха на пазара редица модели, които с течение на времето се наложиха и утвърдиха като гарантирано работещи и успешни.

Всички блесни RUBLEX са направени от висококачествена шведска стомана Sandwick, която е гаранция за максимална издържливост и дълготрайна употреба. Покритието е специално, за максимален блясък, който повишава видимостта на примамката дори и в мрачни дни. Добре познати модели са CELTA, VELTIC, ONDEX, ORLAC, ORKLA и EIRA.

Блесни клатушки – доказано добре работещи модели при риболов на хищни риби

  • RUBLEX ORLAC  e класически модел клатушка на RUBLEX, особено предпочитан при риболов на хищни риби. Блесната е проектирана с извивка, позволяваща да се движи във водата по естествен начин, имитиращ движението на жива риба. RUBLEX ORLAC има широко приложение при всякакви риболовни условия и има отлична видимост във водата.
  • RUBLEX EIRA е оригинална блесна тип клатушка, изключително работещ модел. Блесната е със специално релефно покритие, наподобяващо люспи на риба. Моделът е с тройни куки в долната и двойни куки в горната част, които лесно и бързо могат да бъдат сменени. RUBLEX EIRA е блесна подходяща за риболов на щука, едър костур, сом.
  • RUBLEX ORKLA има S-образна форма, която имитира естествените атрактивни движения на стръвта във водата. Тази специфична извивка е сигурна гаранция за успех при риболов на едри хищни екземпляри.

Въртящи блесни – перфектно работещи

  • RUBLEX CELTA е блесна с доказано качество и оригинален дизайн. Блесната е с въртящо се около оста си тяло, специален патент на RUBLEX. Моделът CELTA успешно се използва за риболов на хищни риби като щука, кефал, костур и бяла риба.
  • RUBLEX CELTA LONG е изкуствена примамка с тънка форма и удължено тяло, което предотвратява усукването на влакното. Блесната е с голяма маса и позволява постоянно и силно въртене дори в най-силните течения.
  • CELTA TURBO е направена по специален патент на RUBLEX с дупки на листото и бърза смяна на тройката. Блесната се препоръчва при риболов на бяла риба, кефал, щука, костур и други хищни риби.
  • RUBLEX VELTIC е  блесна със система за бърза смяна на тройката. Този модел е създаден с разместване на центъра на тежестта в тялото на блесната, което гарантира успешно завъртане в дълбоки води и средни течения.
  • RUBLEX ONDEX е перфектната блесна за риболов на щука в плитки води и обрасли участъци. Примамката е снабдена с червен пискюл, който едновременно е атрактивен елемент за хищните риби, а в същото време изпълнява стабилизираща роля при движението във водата. Блесната е изключително работеща и се използва с голям успех благодарение на специфичните вибрации, които привличат хищните риби от значително разстояние.

Блесни RUBLEX може да поръчате в риболовен магазин TomaxShop.

 

22.11.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още