Чудовищна пъстърва във Франция!

Чудовищна пъстърва във Франция!

Пъстърва с чудовищни размери беше уловена тези дни от френския майстор Фред Занела. Засега няма подробности за дължината и теглото на звяра, но е възможно Занела да е подобрил собствения си национален рекорд. Той беше поставен преди няколко години, когато в река Дранс извади 106-сантиметрова пъстърва с тегло от 15.8 кг. Въпросната река е известна с трофейните си пъстърви, повечето от които живеят в Женевското езеро и мигрират нагоре срещу течението, като влизат и на територията на Франция.
Фред Занела е от град Тонон-ле-бен и е прочут с това, че умее да лови огромни пъстърви с тегло над 10 кг. Най-често ги хваща на естествена стръв – лешанка или камола. Използва традиционна местна техника на риболов, като вместо на макара, навива влакното си на дървена рамка. Подробности от последния му рекорд вижте във видеото:

 

07.08.2017

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още