Любопитно

Десетте най-скъпи изкуствени примамки в света

Десетте най-скъпи изкуствени примамки в света

Няма почитател на спининговия риболов, който да не е въздишал като цигане, пардон, ромче, пред витрина на сладкарница, когато влезе в магазина и се изправи пред стените с изкуствените примамки. То блесни, то воблери, кастмастери, стримери, силикони… От хубави, по-хубави, иска ти се да ги вземеш всичките, да се запасиш с поне по две бройки от вид, щото, нали, и на най-добрите се случва да скъсат. Напълно осъществимо, стига да имате едни излишни четири-пет хилки.

Е, ако пък сте ударили шест шестици от тотото или дядо ви се казва Рокфелер, ще можете да си позволите и ето тези десет изкуствени примамки:

 

10. Jarmo Collectible Lure Balsa Minnow

Jarmo Collectible се произвежда във Финландия и се продава срещу 100 долара. Разбира се, изработва се на ръка, има люспи и четиринадесет слоя боя и лак. Преминала е през редица тестове за постигане на съвършената форма. Ще ви я дадат в специална луксозна дървена кутийка. С три тройки е.

 

9. Black Bart Heavy Breakfast Lures Offshore Trolling Lure

Тази примамка се използва за тролинг с висока скорост, примерно при риболов на марлин. Марката е собственост на капитан Барт Милър. Примамката не върши особена работа при бавно водене, но на скорост има много интересна игра. Струва 105 долара и се предлага в различни цветове.

 

 

8. Mann`s Giganticus 50+ Deep Diver

Това чудовище гази до петнайсет метра (50 фута), дължината му е 40,6 см и тежи 280 грама. Цената е 112 долара, предлага се в най-различни цветове.

 

7. Native Works Napalm 250mm Popper

Native Works Napalm е удивителна примамка с дължина 25 см и е изработена на ръка в Япония. Има абсолютно луда игра. Цената е 117 долара, което е направо без пари. Предлага се в синьо и сребристо, има лек блясък и прилича на жива риба.

 

6. Big Reidee Slant Face Offshore Trolling Lure

Всяка от частите на Big Reidee се изработва на ръка, а количествата са ограничени. Дължината е 22,8 см, а цената е 125 долара, което не е кой знае колко скъпо. Много шарена примамка, във водата наподобява риба.

 

5. Lucky Lures ESOX Adult Northern Hard Swimbait

Тази примамка се произвежда в Холандия, а дължината й е 35,5 см, което е почти колкото мерна щука. Импрегнирана е и е страхотно оцветена. При повреда не може да се замени. Всяка от частите е тествана, има сертификат за качество и се продава срещу 134 долара.

 

 

4. ABT Lures Custom Serious Suicide Glide 12 Gilding Swimbait

Това е модифицирана версия на специална поръчка за бизнесмен от Южна Калифорния. Цената от 135 долара се оправдава със скъпите материали за изработката. Цветът е сребрист, тройките са две.

 

 

3. Deps Slide Swimmer 250 Swimbait3. Deps Slide Swimmer 250 Swimbait

Дължината на тази примамка е 25 см, произвежда се в Япония и е скъпичка. Движението й е съвсем тихо и това може би оправдава цената от 180 долара. Предлага се и в зелено.

 

2. Hammerhead C Cup SUS Abalone Special Popper

Тази невероятна примамка с дължина от 15,2 см и цена от 190 долара се проектира и изработва в Япония. Количествата се крайно ограничени и се намира много трудно на пазара. Предлага се в различни цветове.

1. Gan Craft Jointed Claw Magnum 300 Swimbait

Ако 249 долара не ви се струват прекалена цена, но тази 30,5-сантиметрова примамка е само за вас. Поведението й във водата е перфектно, а производителят твърди, че тя е най-добрата в света. Имайте го предвид.

 

 

fishinghacks.net

30.10.2017

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

nike internationalist trainers blue and yellow

преди 18 седмици

<a href="http://www.georgebucur.com/new-york-yankees-cap-sizes-explained-hatfree_no">new york yankees cap sizes explained</a> ,<a href="http://www.georgebucur.com/toddler-knit-hat-with-bulky-yarn-deutsch-hatfree_no">toddler knit hat with bulky yarn deutsch</a>
[url=http://www.robinknoche.com/nike-internationalist-trainers-blue-and-yellow-Bryant_dk]nike internationalist trainers blue and yellow[/url]

  • 0
  • 0

herejuice

преди 27 седмици

<a href="http://www.elevagedangis.com/adidas-zx-700-grey-black-shoesv">adidas zx 700 grey black</a> <a href="http://www.eyehearsea.com/nike-lunarglide-6-femmes-vert-noir-shoesv">nike lunarglide 6 femmes vert noir</a> <a href="http://www.ecoalianzas.com/nike-lebron-soldier-10-red-shoesv">nike lebron soldier 10 red</a> <a href="http://www.edukfun.com/air-jordan-x-air-force-1-shoesv">air jordan x air force 1&l

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още