Eто победителите в THE LORD OF THE ROD – 2017

Eто победителите в THE LORD OF THE ROD – 2017

Двойката Георги Георгиев – Мирослав Димитров спечели големия турнир по спортен риболов  THE LORD OF THE ROD – 2017, който се проведе на гребния канал в Пловдив. Победителите завършиха на първо място само с 8 наказателни точки и улов от 26.725 кг. Георги Михайлов и Христо Йорданов удържаха втората позиция (14 н.т., 23.775 кг), а на трето място се класираха Митко Митков и Руси Жеков (21 н.т., 23.400 кг).

Турнирът, организиран от клубовете Вижън и Дренан – България със съдействието на БФРС, беше една от големите атракции за този сезон, а в него участваха значителен брой от най-изявените майстори на състезателния ни риболов. Над 70 състезатели мериха сили на канала, където се ловиха основно каракуди и шарани. През първия ден рибата се придържаше по-навътре и състезателите ловяха предимно на мач, но във втория манш резултати даде и щеката. Някои колеги заложиха на риболов на къса дистанция, с учестено ловене на уклей и дребни кленчета.

Мегабайтови емоции у риболовците и публиката предизвикаха големите шарани от по 4-5 кила, които се закачаха нерядко на въдиците на колегите. Най-често всичко завършваше със скъсани линии или изправени куки…

В неделя се проведе и състезанието за деца. Малките „Лордове на въдицата” показаха завидно майсторство, а победителят Адриан Владимиров от отбора на Кюстендил и подгласникът му Светослав Цочев от Корморани – Троян дори минаха границата от 5 кг улов, с което дори значителна част от мъжете не можеха да се похвалят. Трети с 4.425 кг се класира Мартин Йорданов от Корморани – В. Търново. Отборната надпревара спечели детският състав на Кюстендил с 6 н.т. и 7.525 кг улов в живарниците.

Организаторите се бяха постарали да осигурят повече от отличен награден фонд за състезанието. Освен купи и медали, победителите получиха платформи на RIVE, въдици WALTER, платформи на PRESTON INNOVATIONS и мачови въдици. Много награди и изненади имаше и за децата.

Идеята на организаторите от Вижън, Дренан – България и БФРС е следващото издание на турнира THE LORD OF THE ROD да бъде с международно участие. Отличната организация на състезанието показа, че можем да спазим абсолютно всички стандарти за подобна, по-мащабна проява с чуждестранно присъствие.

 

 

 

 

22.08.2017

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още