ИАРА се намеси в катастрофата на Въча

ИАРА се намеси в катастрофата на Въча

Ръководството на ИАРА е пристигнало тази вечер в Кричим, за да види какви точно безобразия се вършат в река Въча. Това съобщиха колегите от фейсбук групата „Не на бракониерството в България”, които са на място и по тяхна инициатива е била организирана среща в града. Ето какво гласи съобщението в страницата им:

„Преди минути приключихме срещата в гр. Кричим с директора на ИАРА - Галин Николов и директора на ИАРА - Пловдив - Копчев. От службата не са били уведомени за спирането на водата в реката. Г-н Николов е разбрал за ситуацията едва в 17.30 ч. Утре в 8.00 ч. г-н Николов, г-н Копчев, трима служители на ИАРА, горски и полиция ще се грижат да не се повтори днешният сценарии. Момчетата от сдружението в Кричим също ще бъдат на реката. Желателно е да присъстват и колкото е възможно хора от сдружения в Пловдив. А до тогава се насладете на кметското почистване на реката от... РИБА! При желание от страна на риболовците, страницата ни ще организира посещение на същият този кмет , който донесе невиждано изтребление на рибата и ще му връчим ето тези снимки.... да си ги окачи в кабинета и през четвъртия мандат!” В страницата бяха публикувани още снимки, от които се вижда изтреблението на рибата. Кадрите с маломерни пъстървички, зарибявани по-рано тази и миналата година с парите на риболовците, оставяме на съвестта на кмета Калчев. Bigfish.bg приветства колегите, с тяхна помощ ще следим и утре развитието на случая.

 

 

 

18.09.2017

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

 • 0
 • 0

nike air max 90 silver green

преди 3 седмици

<a href="http://www.chemonomic.com/zapatillas-nike-free-5.0-flyknit-shoesv">zapatillas nike free 5.0 flyknit</a> <a href="http://www.adappi.com/nike-flyknit-racer-legion-blu-bloods-shoesv">nike flyknit racer legion blu bloods</a> <a href="http://www.daftpepme.com/nike-air-max-90-ultra-breathe-azul-shoesv">nike air max 90 ultra breathe azul</a> <a href="http://www.harachnet.com/nike-air-max-97-blue-orange-shoesv&quo

 • 2
 • 0

Жоро

преди 52 седмици

Проклет да е кмета и държавниците които са позволили това!!!

 • 6
 • 0

Емо

преди 52 седмици

Голяма далавера е направил кметът - хем прибрал парички за "почистването" на коритото, хем нахранил електората, да знаят за кой да гласуват на следващите избори... явно става модерно риби вместо кебапчета!

 • 2
 • 0

Прост народ...

преди 52 седмици

Каквито са хората, такав е и Държавата! Хората организираха протести, отидоха 30 човека!

 • 3
 • 1

Кольо

преди 52 седмици

Да го попитаме багера на кой е,и какъв конкурс се е провел .Че работата май намерисва

 • 6
 • 1

Хуя ми е метър

преди 52 седмици

Деба тоя педеразин, кмето... Години ке й требе на реката да се оправи. да го ебат мангалите тоя, у аналчето мазно

 • 11
 • 1

Марков

преди 52 седмици

Да еба мизерната държава гадна ! Ако си с една въдица,ама без билет щи скъсат гъза от глоби! На тоя педерас кмета обаче няма даже минимална глоба да му направят ! Мамицата му гад да еба !

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още