ПРОДУКТИ

Извънбордови двигатели от бъдещето

Извънбордови двигатели от бъдещето

Evinrude привлича внимание с радикално нов дизайн и подобрени показатели

 

Световно известната компания Bombardier Recreational Products (BRP) показа нов извънбордови двигател, който привлича интереса на специалистите не само с радикално новия си дизайн, но и със силно подобрените си показатели. G2 е следващото поколение на Evinrude E-TEC и е със 75% по-малко вредни емисии, с 25% по-висок въртящ момент и е с 15% по-икономичен от водещите двигатели в момента.

От компанията твърдят, че Evinrude E-TEC G2 e с най-добрите показатели по отношение на разход на гориво, въртящ момент и вредни емисии. Той ще излезе на пазара през есента, като предлага напълно вградено дигитално управление. Купувачите ще могат да създадат предпочитаната цветова комбинация между лодката и двигателя, като избират горните и предните панели, както и основния цвят.

Следващото поколение Evinrude E-TEC на BRP е най-добрата гаранция на двигателя в индустрията, с най-лесна поддръжка и с най-ниския разход на гориво в класа си. BRP предлага т.нар. 5-5-5 – 5 години гаранция на двигателя, 5 години защита от корозия и 500 часа без поддръжка в сервиз, което значително увеличава времето на вода.

Цялата гама двигатели на Evinrude започва от мъници с мощност 3,5 к.с. и завършва с истински чудовища с 300 к.с. За момента няма обявени цени.

01.07.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още