ПРОДУКТИ

Karpela Cont - най-новото и революционно устройство

Karpela Cont - най-новото и революционно устройство

Представяме Ви най-новото и революционно устройство, което ще ви помогне да използвате вашите риболовни фантазии по-добре.

 

След бърз и ултимативен успех сред риболовците в САЩ, Холандия , Германия , Норвегия , Бразилия , ЮАР , Португалия , Русия , Украйна , Беларус , Англия и др, Карпела Контейнер вече е на разположение и на Българските риболовци!

 

 

Карпела е създадена от дългогодишния състезател по спортен риболов и бизнесмен Вадим Коруньский от Украйна . Продуктът е със защитен международен лиценз и сертификат . Произвежда се в едно от предприятията на Г-н Коруньский край Киев и в Русия – Москва .

 

 

Бидейки изкуствена стръв, то съчтава в себе си функциите на,хранилка , примамка и всичко което рибите обичат и не ги плаши.Карпела Конт никога няма да загуби своята форма,никога няма да се разтвори и няма да плаши рибата, защото ще бъде ароматнa и с отлична видимост. Добре дошли в света на експериментите !

 

Karpela Cont-Universal container- това не е просто поредната версия на изкуственна примамка или стръв, това е твърда стабилна , затваряща се с помоща на лява резба опаковка за естественни компоненти , които преди не бяхме в състояние да заметнем и презентираме надалече , така че да сме сигурни че стръвта ще остане на куката . Благодарение на Карпелките сега ние можем да достигнем разстояния от 100 и повече метра поднасяйки стръв като например варен картоф , варени бобови разстения , каши и меки смески . За любителите на животинска стръв Карпелката без проблем ще достави кълцан червей , хирономус , вердевас , тубифекс , бял червей или пинки .

 

За използуващите бойли, течни атрактори и протеинови топчета , избраната по размер Карпелка се напълва с натрошени топчета , напоява се с желания атрактор , превръщайки се в интензивно излъчващ апетитна миризма бойл , но без промяна на размера . Рибата никога не може да отнесе Карпелката от косъма или от монтажа ,още по -малко пък да го погълне , тъй както не поглъща откъснатото олово или силиконовата примамка... Карпела Конт - това е транспорт за всякакви риболовни фантазии и от нея ще се заитересува всяка риба , в зависимост от пълнежа й . А когато карпелката е монтирана пред воблера при улов на хищник , провокира към атака и най-ситите и най - ленивите едри хищници , създавайки картината на хранеща се малка рибка на чужда територия!

 

 

Всяка опаковка съдържа комплект от 4 размера хранили :10 , 14 , 18 и 22 мм от един цвят. Предлагаме 8 различни цвята : Бял , Жълт , Оранжев , Червен , Шоколадов , Розов , Виолетов и Черен .Предлага се с два различни вида отворчета:кръгли-за по дълготрайна атрактивност  и елипсовидни – за по-бързо и интензивно разнасяне на аромата .

 

За желаещите да се присъединят към семейството на Карпела ползувателите , Карпела се продава в Продавалник.БГ ; директно от представителя на Карпела за България - Георги Войводов на телефони : 0898643373 или 0878126889 , на имейл : karpelacont@abv.bg , skype : karpelacont или в чата на нашата страница във Фейсбук :

https://www.facebook.com/KarpelaContBulgaria

За момента Карпела се продава в магазин „Зандер” – Стара Загора и в магазин „Всичко за Риболова” в София / кв.Хаджи Димитър .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.01.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 4
  • 0

JoroVoyvodata

преди 392 седмици

Карпелите вече са налични и в магазин "Сигурна слука" в Младост 1 или онлайн www.sigurna-sluka.com

  • 5
  • 0

"Дани-76"-Магазин "Всичко за риболова"

преди 393 седмици

Колеги,ако се интересувате за мястото на магазина в Хаджи Димитър,може да ми се обадите на следния телефон:0887 629 810

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още