Мащабно почистване на язовир Пчелина

Мащабно почистване на язовир Пчелина

Голямо почистване на язовир Лобош (Пчелина) се организира за 13.05.2018 (неделя) от  9:00 до 12:00 часа

Мероприятието е организирано от TeeNews.eu   с подкрепата на ЦРОО - Перник

 

Събираме се да почистим язовир Пчелина - едно прекрасно място, със страхотна енергия, което обаче през годините е изключително замърсено.

Всички сте добре дошли. В проявата ще се включат и няколко организации за защита на природата, които ще предоставят и бинокли за наблюдение на интересни видове птици.

За най-малките сме подготвили и забавления. Но не забравяйте, че най-важната цел на проявата е да свършим нещо наистина важно и стойностно. Ще има осигурени чували за смет и ръкавици. Ще присъстват и представители на местните медии- вестник Съперник- sapernik.info , Перник 24- pernik24.com и Търговски вестник- scci.bg

Сборния пункт на събитието е на старата гребна база при хангарите. От главния път се отбива към "ваканционно селище Св.Никола" ще има указатели табели.


За въпроси: 0876 828 343 Радослав Александров

09.05.2018

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 5
  • 0

Доктора

преди 168 седмици

Всичко е много хубаво колеги и похвално! Аз също чистя на мърлячите по водоемите като ходя, но специално на Лобош за подобно нещо няма да отида.....тук частна собственост, там такса паркинг, онам заградено. Не благодаря, да си го чистят пернишкия утайник местните велможи.Хубаеа инициатива спор няма, но крайно неподходящ водоем,поне според мен.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още