Масов провал на „Огняново”!

Масов провал на „Огняново”!Лошият риболов на язовир „Огняново” започва да става сериозен проблем за риболовците. Докато на всички останали подобни водоеми около София рибата вече се раздвижи и кълве, на „Огняново” положение продължава да бъде по максимата „все едно си заметнал в клозета”. През последните пет дни колегите напразно са чакали да се появи някоя риба в устието. „И кьораво костурче не иска да клъвне”, обобщи ситуацията за Bigfish.bg местният корифей бате Любо Шампиона. Последния му улов датира преди повече от седмица, при това в доста мизерни количества – десетина уклея на стената на водоема.
Колегите се опасяват, че рибата почти е приключена от мрежарите и бракониерите. Bigfish.bg апелира към ИАРА да проучи много подробно ситуацията на язовира, както и да си изясни кои са най-големите бракониери там и да ги залови. Повече от ясно е също, че „Огняново” има нужда от здраво зарибяване. Никой не помни кога за последно е пускана риба там от държавата, макар че хората си плащат билети като попове.

25.03.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

Анонимен

преди 269 седмици

Драги господа от ИАРА пуснете някоя рибка на този страхотен водоем и му хвърляйте по едно око после защото наоколо пребивават много мизерни душици,който не правят разлика между 10 и 1000 риби!!!!!!!!!!!!!

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още