ПРОДУКТИ

Mil-Tec Assault II – каква трябва да бъде раницата за риболов?

Mil-Tec Assault II – каква трябва да бъде раницата за риболов?

Ясно е, че всеки носи риболовните си принадлежности, както му е удобно – някои си купуват специални, твърди калъфи, други носят чанта през рамо, трети избират специалните раници. Има и четвърта група – те просто мятат всичко на едно място, дали ще е в някаква торба, кашон или в багажника на колата, създавайки невероятен, но каращ ги да се чувстват комфортно хаос.

Мъкненето през рамо на чанта, носенето на торби и найлонови пликчета с инвентар, особено при по-дълги преходи в никакъв случай не са практично и удобно решение – за целта са измислени раниците, които просто мяташ на гръб и забравяш неволите. В ревюто тук ще ви представим моделите ма Mil-Tec – Assault II, които със своята здравина, удобство и цена биха изненадали всеки рибар.

Каква трябва да бъде една раница за риболов?
Преди всичко, трябва да е здрава и да има подходящия обем за побиране на всички или поне на голяма част от такъмите. В случая 40-50 литра вътрешен обем, какъвто предлагат раниците Assault II е напълно достатъчен за нормална екипировка и храна за 1-2 дневен риболовен излет. Раницата е със странични връзки (компресирани ремъци) в долната част и каишка за носене отгоре. Снабдена е с широки и меки презрамки, които няма да прежулят рамената ви, докато я носите. Предвиден е и колан за талията. Assault II е гъвкава, но в същото време държи формата си, благодарение на вътрешния „скелет”, придаващ допълнителна здравина и сигурност. Модулната система  е с дизайн, вдъхновен от американската армия и дава възможност за добавяне на допълнителни джобове и аксесоари.  Благодарение на големия брой налични джобове и отделения  лесно ще поберете всички кутии с принадлежности и аксесоари – нещо, което липсва при обикновените туристически раници. 

Материалът, от който са изработени раниците Assault II е Cordura 1000 DEN, който осигурява висока степен на натоварване, пропорционално на ниското тегло на самата раница. Освен това, може да бъдете спокойни, че при дъждовно време водата няма да проникне вътре – всички шевове на раницата са „невидими”, а самият материал е във висока степен водоустойчив. Изборът на цветове, както може да се види е доста голям – от класическото черно и военно зелено, до различните варианти с камуфлажно покритие.

Раниците Mil-Tec Assault II може да разгледата ТУК!

Всички раници които предлагаме може да разгледата ТУК!

25.04.2016

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

JNNJJJ

преди 223 седмици

KVI PARIIII

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още