Невиждано! Риболов по улиците на Пловдив

Невиждано! Риболов по улиците на Пловдив


Невиждан досега риболовен турнир ще има в Пловдив на 10 юни. Състезанието FILSTAR URBAN SPINNING FEST ще се проведе в градската част на река Марица. В сърцето на втория по големина град у нас известни спинингисти от Пловдив, столицата и ред други населени места ще се съревновават по улов на риба с изкуствени примамки. Зрелището се очертава да бъде изключително атрактивно!
Това е първият по рода си такава проява в България, макар че в чужбина понятието URBAN FISHING отдавна е на мода. На доковете на Темза в Лондон например ежегодно се провежда Urban Fishing London Docks. Сега Пловдив, който е некоронованата риболовна столица на България с гребния си канал и проведените на него световни първенства, ще има честта да бъде пръв домакин на подобна проява. Ще се лови в участъка от от желвзопърния мост в началото на стадион Пловдив до островът преди баража малко след панаира.
Организатори са Сдружение "Олимпик 2002" и Риболовни принадлежности FilStar

FILSTAR URBAN SPINNING FEST канят за участие всички желаещи, които искат да станат част от градския спинингов фестивал. Повече информация може да намерите във фейсбук страницата на събитието:
https://www.facebook.com/events/105297260347326/

 

11.05.2018

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

Бракониер

преди 1 ден

Естествено че е на мода да се лови в градовете. Обаче в Лондон и Берлин има канали около които има много заведения и плажове .
Всичко е окосено и чисто . Идете и вижте реката има 150 сантиметра
трева и бурени.А във водата има само змии и малки жабки .
Трябва да се зариби и да се забрани за риболов като гребната база за 10 години поне .Да се ползава само за състезания по риболов .

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още