Любопитно

Нов зимен рекорд на шаран за Англия

Нов зимен рекорд на шаран за Англия


Не е тайна, че в Англия шараните са само и единствено за спортен риболов в режим „хвани-пусни” и затова има водоеми, които държат истински чудовища. Както е известно обаче, през зимата шаранът не е особено активен, но относително топлата зима на Острова позволява риболовът да не спира.

Едуард Тийкъл разположил род пода на водоема Босътноу в графство Корнуол край Пензънс и успял да извади шаран с тегло 21,55 килограма, което е не само най-добро постижение за графството, но и зимен рекорд за Англия.

Едуард направил обилно петно на дистанция 45 метра на тинесто дъно. Захранил с царевица и топчета Shellfish Zen на Buddha Baits и Urban baits Nutcracker. За да избяга от тинята предложил поп-ъп Floro Shellfish отново на Buddha Baits с кука №6 Deception Angling SPC с волфрамова паста.

07.02.2015

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 2
  • 3

Ники

преди 219 седмици

Тук, в България, даже и бракониерите алармират органите, когато "съвестните" приятели на Бигфиш, вадят мрежите и се снимат с улова, преди да го консервират в буркани.Та има още да се учат ингилизите, има....

  • 0
  • 0

един такъв

преди 219 седмици

де да можеше и тук "риболов в режим „хвани-пусни”"

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още