Игри и награди

Открий риболова и спечели награда!

Открий риболова и спечели награда!


Скъпи приятели и съмишленици, забраната най-после падна (е, поне за водоемите до 500 м надморска височина) и в стотици хиляди рибарски души отново пулсира живот. Откриването е знаменателно събитие, а на някои водоеми се превръща в нещо средно между гражданско неподчинение, абитуриентски бал и ергенско парти. Приканваме ви да пратите своите снимки от първия ви риболов след забраната и да спечелите някоя от големите ни награди – риболовен часовник Casio, мачете Gerber Gator Jr или чугунен тиган – все крайно необходими аксесоари, които гарантират по-успешен излет и по-приятно прекарване край водата. Ако пък разкажете и как сте изкарали и какво сте уловили – още по-добре.

Не е задължително да документирате риболовните си умения, пращайте ни и кадри на интересни биваци, на кулинарни демонстрации и на епични маси. В крайна сметка, Откриването е празник и за истинския рибар неговото отбелязване е далеч по-важно от примерно рождения ден на тъщата, да е жива и здрава.


Уточняваме, че снимки с нецензурно или противоречащо на законите на страната съдържание няма да бъдат публикувани. Ако фотосите са на улова, нека да са съобразени с добрия рибарски вкус. Това означава рибите да са живи, да не са в мивка, баня, на плочника, върху напечения от слънцето капак на колата или овъргаляни в прахоляк и клечки.

Успех на всички!

Първа награда – Риболовен часовник Casio

 

 


Втора награда –  Мачете Gerber  Gator Jr

 

 

Трета награда – чугунен тиган

 

 

Срок за пращане на снимките – Джулай морнинг (1 юли). Имената на победителите ще бъдат обявени на Bigfish.bg

Снимките изпращайте на e-mail: game@bigfish.bg  или на нашата страница във Facebook

01.06.2015

Още от Игри и награди

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още