ПРОДУКТИ

Pontoon21 Attira - втален боец за капризни хищници

Pontoon21 Attira - втален боец за капризни хищници

 

Меките примамки на Pontoon21 набират популярност, а някои модели и разцветки вече са направо култови.

Популярността на примамките от семейството на Homunсulures може да се обясни с няколко параметри, като на първо място е превъзходното качество на силикона. Материалът Gumexim, от който се изработват примамките Pontoon21 е много устойчив на износване, като същевременно е реалистичен и при проводка играе като жив.

Второ, лекият атрактант и вкусовите добавки още веднъж подчертават, че в добрата примамка всичко трябва е с мярка. За разлика от по-евтините примамки, те не оставят зад себе си цял шлейф от нереалистичен аромат и не са посипани със сол.

Разумната цена е третият плюс. Всичко това е предвидено в изработването на джиговия силикон Pontoon21.

Новината на годината е моделът Pontoon21 Attira. Производителите са убедени, че той ще застане редом до имена като Awaruna, Ratta и Jilt. Този силикон е с деликатно и тънко тяло, ако я нямаше петичката на опашката, тялото спокойно можеше да бъде отнесено към примамки от типа „слъг”, но за това след малко. Издълженото и тънко тяло работи дори и при най-леко трепване на върха или подръпване на влакното, което го прави пригодно и за по-тежки въдици, и за най-бавната проводка за бяла риба.

Разцветките позволяват използването на Attira при различна светлина и прозрачност на водата. Отчетливата игра при бавно водене е тъкмо това, което ви трябва, когато хищникът упорито пренебрегва проверените класически изкуствени примамки, дори и при най-майсторското подаване. Какво още може Pontoon21 Attira? По-горе засегнахме темата за слъговете и това не е случайно. Както отбелязахме, по пропорции и геометрия Attira много прилича на тях. При сложни условия и при правилно подаване слъговете могат да ви донесат резултат. Е, надали ще имате постоянно кълване, ударите ще са няколко, но едрата риба гарантирано ще забележи примамката. Ако отрежете опашната част с петичката на Attira, примамката става истински слъг – пасивна примамка за джигов риболов.

Характеристики:
3 инча (7.62 см)
7 бр. в опаковка
 
Може да разгледате Pontoon21 Attira ТУК!
 
Може да разгледате Pontoon21 Awaruna ТУК!
 
Може да разгледате Pontoon21 Ratta ТУК!

 

 

05.02.2016

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още