Продължава силният риболов на Панчарево

Продължава силният риболов на Панчарево


И тези дни е вървял хубав риболов на езерото в Панчарево. Новината е, че в плиткажите около плажа покрай каракудите са се ловили и линове! „Блатните пъстърви” са били епизодични, но очевидно този вид почва да се възражда във водоема. Линът изчезна от Пънча в края на 80-те и началото на 90-те години.
Освен това са били хващани бабушки в района на стената и под гумаджийницата. Бабите са били от едрите, с размери около педя. Уклеят също е кълват прилично, но само на определени места.

27.05.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 1
  • 0

dimitar vasilev

преди 130 седмици

здравеите колеги,между 24 и 26.05 бяхме на риба на пан4арево малко преди моста зад плажа.ве4ерта на 25 кам 22.00 доиде един колега уж да лови рибета за стрьв,погожори си малко с нас и си трагна без да каже и едно 4ао,на следващтия ден се разбра 4е сме олекнали с един телескоп и 4исто нова макара.така 4е се пазете,крадат като невидели,а на крадеца му желая цветя и свещи да си купи с парите от моята вьдица.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Екслузивно! Георги Гетов за българския триумф в Чехия

Екслузивно! Георги Гетов за българския триумф в Чехия

  Българският отбор по риболов на пъстърва с изкуствени примамки направи голям фурор в Чехия. На турнира „Trout Union Cup”, който тази година е със статут на неофициално световно първенство, нашите завършиха отборно на първо място и грабнаха шампионската к... още