ПРОДУКТИ

STORMR показва облекло за летен риболов

STORMR показва облекло за летен риболов


Американският производител на риболовно оборудване STORMR® показва нови якета и панталони от серията Fusion с неопренова тъкан на специализираното изложение ICAST 2014, което се провежда в момента в Ориндж Каунти, САЩ.


STORMR® е един от популярните производители на облекло за рибари отвъд Атлантика и постепенно започва да се ориентира и към други пазари. Компанията специализира в облекло за студено време, но растящият брой запитвания за продукти, които са подходящи и за летните месеци я е подтикнал да се насочи към още една ниша.

 


При изработването на серията лятно риболовно облекло Fusion се използва технологията VARP, която представлява водонепроницаема тъкан с различна разтегливост. Якетата и панталоните от тази материя са не само със защита от вода, но и срещу вятър. Материята е дишаща, не позволява запарване, а в нея има и неопрен. Този еластичен материал се използва за повишаване на общия комфорт и за осигуряване на по-голяма свобода на движенията. Така облеклото на Fusion става много леко, а неопренът позволява продължително носене на високите гащеризони с презрамки, тъй като така те не тежат на рамената и не претриват в зоната на натоварване.

   

 

http://stormrusa.com/

18.07.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още