ПРОДУКТИ

Силиконовите примамки Pontoon 21 Awaruna – за всеки вкус и всякакви условия и хищници

Силиконовите примамки Pontoon 21 Awaruna – за всеки вкус и всякакви условия и хищници

 

Силиконовите примамки Pontoon 21 – Awaruna са поредното доказателство, че Pontoon 21 се налага като една от най-успешните марки за примамки и аксесоари. При Awaruna има една наглед дребна, но много важна конструктивна подробност, която го отличава от силиконите на другите производители. В тялото на примамката има централно разположен канал, който позволява поставянето на джиг-глава или на двойна кука, но номерът е, че е изключително равно. Освен това едно малко джобче на гърба позволява скриването на жилото на офсетната кука и така примамката не закача в гъстите крайбрежни треви.

Формата на тялото и на опашката на примамката Awaruna е такава, че създава изключително изкусителни вибрации във водата. Страничните „ребра” обогатяват играта и примамката се държи като жива, а въпросният вътрешен канал я прави още по-гъвкава и опростява всякакъв вид монтаж – джиг хед, тексас риг, каролина риг, терминал риг, дроп шот и с двойна кука. Допълнителен плюс е разнообразието от размери – от 3,8 см до 11,5 см.

Няма как да не отбележим материала Homunculures – SFT, от който се отливат примамките. За разлика от много други ароматът на мекия силикон на Pontoon 21 не е остър, а максимално близък до естествената стръв. Дори само това е достатъчно да накара хищника, бил той костур, бяла риба, щука или распер, да захапе, но и да задържи примамката в устата си. А така си осигуряваме достатъчно време за засичане!

Особеният материал за изработка е в огромна цветова гама – както матова, така и електрикова – за всеки вкус и метеорологични условия. Разработчиците на Pontoon 21 отново залагат на патентованата си технология Rincoal, което дава много интересен ефект – при попадане на пряка слънчева светлина примамката започва едва забележимо да свети отвътре. Така силиконите са не просто оцветени, а стоят живи и естествени.

Още един плюс – материята е устойчива на многократното хапане на хищника и няма да се налага да сменяте примамката по два пъти на излет. А цялата уникална комбинация от размери, разцветки и атрактанти ще осигури на всеки любител на спининга адекватен и удачен избор.

20.07.2015

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

coach outlet sale

преди 294 седмици

Sid is Peanut’s dog, she is a pure pitbull with a grey coat and a splotch of white on her chest. Peanut has had Sid since before he was homeless. “But it’s not like that man,” he chuckles, “I love this table, I love the grass, everything is an outlet.”
coach outlet sale http://coachoutletsale.tote2015.com/

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още