ПРОДУКТИ

Вижте новите блесни Yakima Bait при Иван Пигов!

Вижте новите блесни Yakima Bait при Иван Пигов!

Съдържателят на бакалията за такъми „Хемингуей” Иван Пигов е внесъл напълно нова марка блесни за България. Става въпрос за примамките Yakima Bait, с които могат да се ловят всякакви хищници.

Изделията са на американска компания, основана през 1934 г. със стартово производство на клатушки за лов на едри сьомги и капризни сивени. След това разширява диапазона на изделията си. След изключително голям брой успешни излети и уловени едри риби, преломен момент се явява модифицирането на стандартната тройна кука във вид на изкуствена муха.

Така се ражда топ-моделът Rooster Tail. В него имаме съчетание между класическо листо на примамката със специфична вибрация, в комбинация с тежко тяло за далечен кастинг и атрактивна изкуствена муха върху тройната кука. Моделът има отлични хидродинамични характеристики, пълна успеваемост при риболов и атрактивност от стабилизиращата тройка-муха.

Yakima Bait се характеризират със специфична вибрация, с тежест, която е необходима да се достигнат максимални дистанции и дълбочини, както и с богата гама от цветови варианти, многократно доказани в дългодишната практика. Въпросните модели могат да се адаптират напълно към българските условия и улова на хищни риби като пъстърва, речен кефал, щука или распер. Изработени са в САЩ и Мексико от качествeни материали и имат дълготраен експлоатационен живот. Иван Пигов съобщи, че в момента разполага с над 150 вида блесни. Бакалията му пък вече е преместена и се намира на ул. „Галилео Галилей” №15.

http://ivpfishing.com/

 

 

 

 

04.07.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още