Заловиха и Борко Бракониера!

Заловиха и Борко Бракониера!

Още един крадец на риба падна в капана, заложен от полицията и доброволците от Централната рибноопазваща организация на язовир „Сопот”. Сутринта на 22 август на място е бил сгащен с мрежите Борко Бракониера, знакова фигура в средите на нарушителите. Колегите от ЦРОО разказаха, че са получили сигнал за пуснати мрежи в Лесидренския залив посред нощ. След бърза координация с полицейските управления в Троян и Ловеч, доброволците са получили подкрепление от печени полицаи от РПУ – Угърчин. След устроената засада, около 7.30 часа сутринта групата залавя Борко Бракониера. Спипват го в момент, когато тъкмо вади едната мрежа и разпъва другата. Колегите похвалиха и ИАРА за бързите действия по случая. Тъй като ловешкият риболовен инспектор д-р Найденов е в болнични, доброволците са се свързали с изпълнителния директор на агенцията доц. Галин Николов. Той е заявил, че веднага ще изпрати инспектори, за да глобят нарушителя. Малко по-късно на „Сопот” пристига шефът на габровското звено на ИАРА Красен Колев, който одрусал Борко с акт. От ЦРОО обясниха още, че въпросният Борко Бракониера държи ресторант и предлага на клиентите си очевидно ловена с мрежи риба като например пържен костур. Припомняме, че съвсем наскоро същата група сгащи на язовира с мрежите общинския съветник от Троян Румен Райков. „Интересно докъде може да стигне наглостта на някои хора, при положение, че вече са наясно – проверките ще вървят денонощно, и няма да остане нито един незаловен бракониер”, заявиха колегите от ЦРОО.

 

 

22.08.2017

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

 • 6
 • 1

Агел

преди 104 седмици

В ИАРА Плевен не само Пеко от Садовец е за гонене .

 • 7
 • 0

Черния

преди 104 седмици

Кога ще дойдете и на яз.Г.Дъбник.Да хванете ИАРАДЖИЯТА Петко Иванов Бенчев от с.Садовец как пуска мрежи.Кара служебния автомобил на ИАРА като личен.Г-н Николов направете проверка за този служител които е постояно пиян.

 • 10
 • 0

Анонимен

преди 104 седмици

Росен Николов от ИАРА нали при Борко отсяда.Г-н Николов какво направи по случая-НИЩо.

 • 5
 • 0

Бай Змей

преди 104 седмици

Хора, направено е нещо добро, защо продължавате типично по български да търсите под вола-теле, кой с кого яде и пие.Темата в статиятя е друга!!!

 • 11
 • 1

Анонимен

преди 104 седмици

"(...) иначе в Тавията си пият и хапват срам (...)" Аз съм съвсем страничен човек и не познавам никой от споменатите хора, но за повече яснота и конструктивност питам Марин Лалов дали "пие и хапва в Тавията (с Борко Бракониера, т.е. дали Борко Бракониера му е приятел - по "маса и чаша", най-малкото)"?

 • 5
 • 8

Марин Лалов

преди 104 седмици

Ела в аптеката на кооперативния пазар и ми го кажи в очите.Точно срещу тавията е.После ще идем и до полицията в прокоратурата да дадеш едни показания.И след това ще ми платиш една тлъста сума която ще е даря на ЦРОО за клевета!

 • 12
 • 2

Boreto

преди 104 седмици

Този е комбина с Марин Лавов и Гошо от Луковит, постоянно дерат с мрежи, и консерви правят и продават! Този Марин е от.ЦРОО и му дава информация и го крие, как са го хванали......иначе в Тавията си пият и хапват срам. Целият град ги говори...

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още