КЪДЕ КЪЛВЕ

Накъде за риба през уикенда?

Накъде за риба през уикенда?

Почивните дни отново са се задали, ред е да стягаме такъмите. Къде обаче да отидем? Представяме ви кратка сводка с актуална информация къде кълве.

За софиянци голямото предизвикателство е язовир „Искър”, където сезонът се откри на 15 юни. В момента там било бъкано с риболовци, особено в Шипочанския залив, където буквално нямало места. Колегите ловят каракуда и платика. Излизали и дребни шаранчета, които обаче трябва да се връщат. Заради жегата кълването било активно само сутрин и по залез.В останалите заливи също се прави риболов, основно на платика.

На „Жребчево” и „Копринка” също върви нелош риболов. Любителите на мирните риби хващат платика и морунаж. От лодка излизат бели риби и костури. На Стамболийски също са хващани хищници тази седмица. Костурът е бил основен обект на риболов през седмицата и на язовир „Кърджали”. На „Пясъчник” колеги са направили силен лов на костури от лодка със силикони и отвесни блесни. Шаранджиите също са имали също добра слука. Шаран се хваща и на „Батак”, докладваха от Родопите. По реките също става активен риболов. На Струма от Кюстендил до Благоевград в момента върви черна мряна на фидер и на плувка. Марица се е избистрила и може да се търсят сом и щука с изкуствени примамки. В долното течение на Тунджа в района на Елхово са ловени сомчета и распер. От реките в Северна България най-силен лов в момента има в долното течение на Огоста, където е избила бяла мряна. По Искър в дефилето също има изненади. В езерата на вецовете колегите вече ловят сомове, макар и рядко. По-активен е риболовът на кефал с плодове – череша или джанка. В долното течение може да се хващат и морунажи.

24.06.2016

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

limited art monk washington redskins mens road jersey 81 nfl white

преди 2 седмици

<a href="http://www.betatheatre.com/tim-duncan-jersey-retirement-game-Kylian_uk">tim duncan jersey retirement game</a>,<a href="http://www.betatheatre.com/nike-chicago-bears-israel-idonije-jersey-men-white-71-nfl-jerseys-sale-Kylian_uk">nike chicago bears israel idonije jersey men white 71 nfl jerseys sale</a>,<a href="http://www.betatheatre.com/game-peyton-manning-womens-jersey-denver-broncos-18-zebra-field-flirt-white-nfl-Kylian_uk"

  • 0
  • 0

nike tiempo legend v noir and blanc

преди 6 седмици

<a href="http://www.bilahdood.net/air-max-95-1995-retires_de">air max 95 1995</a>,<a href="http://www.bilahdood.net/nike-flight-huarache-m%C3%A4nner%27s-retires_de">nike flight huarache männer's</a>,<a href="http://www.bilahdood.net/nike-roshe-run-low-preis-retires_de">nike roshe run low preis</a>,<a href="http://www.bilahdood.net/adidas-copa-gloro-17-retires_de">adidas copa gloro 17</a>
[

  • 0
  • 0

nike huarache white 2k filth

преди 11 седмици

<a href="http://www.eklogida.com/nike-free-run-trainer-5.0-livestrong-shoesv">nike free run trainer 5.0 livestrong</a> <a href="http://www.atollbreak.com/nike-free-flyknit-3.0-white-shoesv">nike free flyknit 3.0 white</a> <a href="http://www.henanape.com/nike-air-force-1-black-gray-dark-shoesv">nike air force 1 black gray dark</a> <a href="http://www.chilliflirt.com/nike-air-max-1-dark-ash-dark-grey-light-blue-shoes

  • 1
  • 0

петър йовчев

преди 116 седмици

по Черноморието във Варна наблюдавам големи пасажи от хамсия сутрин и вечер. Хамсията взема добре чепаре номер 9,10,11. има сафрид , дребни паламуди и карагъоз.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още