Рецепти

Чомлек

Чомлек

Продукти:

Сварени мазни меса и жили от телешки джолан
2 л телешки бульон
2 кг картофи
4 стръка праз лук
2 Сухи чушки
На вкус  сол
 
Начин на приготвяне

Нарежете картофи и ги сложете в гювеч.

Добавете праз лук, начупени сухи чушки, месото и бульона от джолана.

Подправете със сол и долейте малко гореща вода.

Печете във фурна на 120 C, до готовност на картофите, без да затваряте гювеча с капак.

 

Бъди BigFish кулинар

 

Има хора, които и едно яйце не могат да сварят, а мазането на филия с пастет е висшето им кулинарно достижение. Но има и такива, които с душата си усещат колко точно девесил/лющян да сложат на рибената чорба, как да мариноват месото, че да не стегне на скарата, и вечерно време се чудят „Дали да не хвърля стръкче хвойна върху въглените за барбекюто…”

Не е нужно да сте главен готвач в 9-звезден хотел и да сте готвили за холивудски звезди, Путин и Обама. Кулинарят си е такъв по душа. Ако нещо покрай огъня или печката ви се получава – споделете, да се порадваме заедно на вкусното ядене на info@bigfish.bg

18.07.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още