Рецепти

Карамелизирани ребра на барбекю

Карамелизирани ребра на барбекю

Продукти:

1 кг лента свински ребърца
2 с.л. кетчуп
1 ч.ч. тъмна бира
1/2 ч.л. млян джинджифил
80 г карамелов сос
5 скилидки чесън
На вкус: сух риган, лют пипер
Начин на приготвяне

Сложете лентата с ребрата да се вари.

В тигана с карамеловия сос сложете кетчъп, сух риган, лют пипер, чесън, тъмна бира и джиндифил.

След като поврат ребрата ги сложете на барбекю да се изпекат като ги мажете със соса от време на време.

 

Има хора, които и едно яйце не могат да сварят, а мазането на филия с пастет е висшето им кулинарно достижение. Но има и такива, които с душата си усещат колко точно девесил/лющян да сложат на рибената чорба, как да мариноват месото, че да не стегне на скарата, и вечерно време се чудят „Дали да не хвърля стръкче хвойна върху въглените за барбекюто…”

Не е нужно да сте главен готвач в 9-звезден хотел и да сте готвили за холивудски звезди, Путин и Обама. Кулинарят си е такъв по душа. Ако нещо покрай огъня или печката ви се получава – споделете, да се порадваме заедно на вкусното ядене на info@bigfish.bg

 

18.07.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още