Продукти:
1 кг | лента свински ребърца |
2 с.л. | кетчуп |
1 ч.ч. | тъмна бира |
1/2 ч.л. | млян джинджифил |
80 г | карамелов сос |
5 | скилидки чесън |
На вкус: | сух риган, лют пипер |
Сложете лентата с ребрата да се вари.
В тигана с карамеловия сос сложете кетчъп, сух риган, лют пипер, чесън, тъмна бира и джиндифил.
След като поврат ребрата ги сложете на барбекю да се изпекат като ги мажете със соса от време на време.
Има хора, които и едно яйце не могат да сварят, а мазането на филия с пастет е висшето им кулинарно достижение. Но има и такива, които с душата си усещат колко точно девесил/лющян да сложат на рибената чорба, как да мариноват месото, че да не стегне на скарата, и вечерно време се чудят „Дали да не хвърля стръкче хвойна върху въглените за барбекюто…”
Не е нужно да сте главен готвач в 9-звезден хотел и да сте готвили за холивудски звезди, Путин и Обама. Кулинарят си е такъв по душа. Ако нещо покрай огъня или печката ви се получава – споделете, да се порадваме заедно на вкусното ядене на info@bigfish.bg
Коментари